Ben je op zoek naar een pretpark welke geschikt is voor jonge kinderen, bezoek dan eens familiepretpark Julianatoren. Afgelopen weekend hebben wij hier een heerlijk dagje met het gezin doorgebracht.  Het park heeft veel attracties, leuke shows en is niet te massaal , heel overzichtelijk.

De voorstelling van Fien en Teun, het boertje en boerinnetje die op een boerderij in het dorpje Molenwaard wonen, is zeer vermakelijk voor jonge kinderen. Fien en Teun helpen hun ouders met klusjes in en rond de boerderij. Ze zorgen voor hun eigen moestuin, waarin ze allerlei groenten verbouwen. Fien & Teun spelen ook graag in hun boomhut of met hun lieve varkentje Sebastiaan.

In Julianatoren zijn meer dan 60 attracties en bij de meeste hoef je niet heel lang te wachten. Slechts enkele attracties kennen een gewicht of lengte grens. Na van veel attracties te hebben genoten,  is dit onze top vijf:

 1. Jul’s Rollerskates
  Een achtbaan die spannend is, maar toch ook weer niet te hard gaat. Voor kinderen vanaf een jaar of vijf heel leuk. Handen in de lucht en gillen maar!
 2. Jul’s Bungee Trampolines
  foto 1 (6)Ben je zwaarder dan 15 kilo, dan kun je op deze bungee trampolines. Je moet er wel even op wachten, maar het is genieten. Op deze trampolines springt een kind veilig en gecontroleerd tot wel 8 meter hoog.  Vijf minuten lang springen en salto’s maken. Drie minuten is voor de het beperken van de wachttijd denk ik echter ook goed.
 3. Paardenbaan
  foto 3 (3)
  Voor de kleintjes en alle jongens en meiden die van paarden houden heel erg leuk. Met de muziek die gedraaid wordt voelen de kinderen zich een echte cowboy.
 4. Brandweerspel
  foto 4 (5)
  Het is menig jongens droom: brandweer man worden. Met het brandweerman spel kunnen de stoere mannetjes alvast oefenen.
 5. Vuurtoren
  Ben jij sterk genoeg om je helemaal naar de top te trekken. Even goed inspannen en je hebt een mooi uitzicht over het park

Ook zin in een heerlijk dagje weg, kijk dan op julianetoren.nl voor meer informatie.