De trend zal je niet ontgaan zijn; we versieren onze muren tegenwoordig maar wat graag met waardevolle, bijzondere, grappige of mooie teksten. Of je nou een kinderkamer, een woonkamer of en tuin wilt opleuken met wijze woorden. Op Topmuurstickers.nl vindt je ontzettend leuke muurstickers..

Voor binnen…
Een babykamer is een goed voorbeeld van een plek waar mensen wat graag een zo persoonlijk mogelijke touch aan willen geven. En dat kan heel goed met een lieve tekst op de muur door middel van een muurstickers. Wacht dacht je bijvoorbeeld van ‘Dag sterren, Dag maan, Ik moet nu slapen gaan’. En voor ouders die de liefde voor hun kindje wel van de daken kunnen schreeuwen, is een tekst als ‘Ik hou van jou tot de maan en terug’, perfect. Ook voor de woonkamer heeft Topmuurstickers de fraaiste teksten, denk aan ‘Hapiness is homemade’ of ‘There’s no place like home’. Een interieursticker is ideaal voor een muur die wel een ‘break’ kan gebruiken. Voel je niet direct een match bij een van de teksten die je kant-en-klaar kunt kopen, maar heb je zelf een levensmotto bedacht of een fraai gedicht geschreven? Je kunt ook een volledig op maat gemaakte sticker laten ontwerpen. Hoe leuk is dat!

muursticker-muurtekst-ukkepukkopie…en buiten
Het is al wat langer een trend om buiten steeds meer het gevoel van binnen weer te geven. De sfeer in de tuin of op het balkon wordt niet langer alleen maar bepaald door bloemen en planten, maar ook door kunst, accessoires en mooie stoffen. Iets wat helemaal past in dat plaatje is een tuindoek. Deze kun je bij Topmuurstickers naar wens laten ontwerpen; met een mooie foto of een bijzondere tekst. De tuindoeken zijn gemaakt van zon- en weersbestendig en brandvertragend materiaal. Een optimale kleurechtheid en een lange levensduur is gegarandeerd. Daarbij kun je ook met deze tuindoeken je tuin groter laten lijken door bijvoorbeeld een doorkijk te laten drukken op het doek. Volop mogelijkheden om buiten ook de gewenste sfeer te creëren!

Over MuDeco
Drijvende kracht achter de webshop is MuDeco, specialist in muurdecoratie en interieurstickers. Grappige teksten, inspirerende teksten, culinaire teksten, teksten die het heel goed doen op een kantoor of juist in de romantische omgeving van de slaapkamer. MuDeco heeft service hoog in het vaandel staan en biedt naast maatwerk ook gratis bezorging in Nederland, België én Duitsland.