Hoe verpak jij je de lunch voor de kinderen? Of voor jezelf?  Grote kans dat je daar op jaarbasis talloze rollen aluminiumfolie of heel veel plastic boterhamzakjes voor gebruikt. Er is nu een prachtig herbruikbaar alternatief? Zo kun je nog steeds lekker gezond eten, maar wel op een manier waar het milieu niet onder te lijden heeft. Maak kennis met het bijzondere merk Roll’eat!

Minder afval

All4Kitchen is altijd op zoek naar slimme oplossingen om een gezonde en duurzame levensstijl te promoten met minder afval. Waarom vasthouden aan een saaie lunchbox, terwijl je de efficiëntie van een herbruikbare lunchverpakking en een placemat in één product kunnen combineren? Het merk Roll’eat biedt herbruikbare alternatieven aan voor plastic wegwerpverpakkingen. Reden voor All4Kitchen om de producten van dit merk op te nemen in het assortiment!

Hip en verstandig

All4Kitchen, de online kookwinkel, heeft enkele producten uit het assortiment van Roll’eat opgenomen, waaronder de Boc’n’roll (€ 9,95), een herbruikbare sandwichwrap en placemat in één. De sluiting is eenvoudig van klittenband en je kunt er verschillende snacks of lunches in mee nemen. De binnenkant van de wrap is gelamineerd, de buitenkant is van eco katoen. De verpakking is handig met een doekje schoon te maken, maar de wrap kan ook op 30 graden in de wasmachine worden gewassen. Daarnaast is de Snack’nGo (€ 9,95) bij All4Kitchen verkrijgbaar. Deze variant is wat kleiner en daardoor ook perfect om te gebruiken om de lunch van de kinderen in te verpakken. Even snel iets lekkers snacken uit een verpakking die je keer op keer kunt gebruiken, dat is niet alleen heel hip, maar ook heel verstandig. De Snack’nGo is te koop in twee vrolijke prints, namelijk eentje met piraten en eentje met prinsessen.

Vouw je fles op!
Bij All4Kitchen vind je nog veel meer leuks en vooral handigs. De shop is zelf heel trots op de opvouwbare flessen van Aquatina/Ohyo(€ 6,95). De flessen kunnen gevuld worden met 500 ml water, limonade of wat je maar wilt en zijn verkrijgbaar in drie kleuren. Als ze leeg zijn, kun je ze fijnknijpen tot een klein pakketjes. De flessen zijn BPA vrij, keer op keer te gebruiken en afwasbaar in de vaatwasser.

Na de herbruikbare knijpzakjes van Squiz en de Zipzicle ijszakjes wilde Al4Kitchen het assortiment van duurzame en verantwoorde producten uitbreiden. Dat is ze met Roll’eat en Aquatina/Ohyo perfect gelukt!

Over All4Kitchen
www.all4kitchen.nl is een online kookwinkel, waar de nadruk ligt op de mediterrane keuken, gezellig tafelen met familie en vrienden en koken met kinderen. De webwinkel heeft een aantal gerenommeerde merken in het assortiment en een gevarieerd en steeds vernieuwend productaanbod, waaronder steeds meer duurzame producten.

Lees meer over hoe je de lunch leuker maakt voor je kinderen