**//sticky ads code//**

De tranen hebben plaats gemaakt voor enthousiasme. Met een zwangerschap van bijna drie maanden begint de realisatie langzaam echt binnen te komen, en dat maakt ons blij. Met een gezonde dosis zenuwen en een lach van oor tot oor vertrokken ik en mijn man even geleden naar de afspraak van onze eerste echo. Het moment dat ik ons frommeltje zag, compleet met het kloppende hartje, veranderde alles. En mijn man? De blik in zijn ogen, die lach op zijn gezicht, ik genoot ervan. Alles wat ons daarna is verteld is eigenlijk langs mij heen gegaan. Het is zo onwerkelijk maar toch zo prachtig.

Alsof allerlei oergevoelens mijn lichaam vullen maak ik lijstjes van al de dingen die ik moet regelen, alle afspraken die nog komen gaan en lees ik boeken over opvoeding. Daarnaast heb ik de drang om alles drie keer op een dag op te ruimen en schoon te maken. En wanneer beginnen we aan de babykamer? Is het daar al te vroeg voor? De vriendinnen die al moeder zijn kunnen ieder uur een berichtje van mij verwachten, want ik heb zoveel vragen, zoveel enthousiasme, ik kan haast niet wachten!
Ik heb nog zes maanden voor me waar ik en mijn man intens van zullen genieten. Ik kan dan ook niet wachten tot ik een buikje krijg. Iedere ochtend kijk ik hoopvol in de spiegel, maar ik ben (uiteraard) nog net zo slank als een 2,5 maand terug. Lang zal het in ieder geval niet meer duren. Ik ben zo benieuwd naar alles wat komen gaat. Hoe hebben jullie de zwangerschap ervaren?

Meer weten over je zwangerschap download de nutrica app