Vlak voor de vakantieperiode liggen de winkels altijd weer vol met leuke praktische dingen om mee te nemen op vakantie. Spullen die handig zijn om dingen in te bewaren of in mee te nemen. Of heel praktisch omdat het inklapbaar is of een dubbele functie heeft. Wat weer een hoop ruimte in de bagage kan schelen.

Een paar van onze favoriete vakantie spullen van dit jaar komen bij de zeeman vandaan. Niet duur, super handig en gaan niet snel stuk.

  1. De sapkan met tap!

    sapkanKinderen kunnen op vakantie (en thuis) niet genoeg drinken met warm weer.  Deze sapkan met tap van de zeeman is dan super handig. Met een standaard de bij kan hij ook goed midden op te tafel staan en makkelijk bediend worden. Omdat deze sap kan van plastic is gaat hij ook niet snel stuk en is niet heel zwaar.  Kortom hier wordt je blij van.

  2. Picknick service

    pick nick serviceDoor de jaren heen heb je vaak verschillend plastic picknick service verzamelt. Hoe leuk is het om alles weer in dezelfde kleur te hebben. Wij vonden deze mint groenen erg vrolijk. Het handige koffertje kun je gemakkelijk meenemen. Ook voor het afwassen op de camping een handige manier voor de kinderen om alles weer schoon mee terug te nemen.

  3. De badhanddoek poncho

    ponchoHeel praktisch en vrolijk een badhanddoek poncho. Na het zwemmen meteen lekker een poncho om je heen, zodat je het niet koud krijgt! Tevens beschermt de poncho een beetje tegen de felle zon.