Samen de herfst ontdekken. De herfst was nog nooit zo leuk

Hoera Herfst, lijkt op het eerste gezicht een gezellig prentenboek over de herfst. Niets is echter minder waar, in het boek kun je samen met je kind leren over de herfst. Het boek staat vol met herfst knutsel ideeën en weetjes over bomen, paddenstoelen, vogels, insecten en nog veel meer.

Afbeeldingsresultaat voor hoera herfstEr staan ook leuke korte verhaaltjes in van Saar en Liam.

De dagen worden korter. En soms, als het waait, dwarrelen er ineens een heleboel blaadjes voorbij. Dat kan maar één ding betekenen: het is herfst! Saar en haar buurjongen Liam ontdekken dat er dan van alles te doen is: zo gaan ze op avontuur in het bos, waar ze oog in oog komen te staan met een eekhoorntje. Ook vinden ze volop kastanjes, eikels en dennenappels. En met die vondsten kun je de leukste knutsels maken: van een schattige muizenfamilie tot je eigen herfst-dorp!

Hoera Herfst is een informatieve (doe)boek staat niet alleen boordevol leuke knutselideeën met kastanjes, paddenstoelen en herfstbladeren, maar bevat ook weetjes over van alles wat met dit seizoen te maken heeft!

  • Duurzaam en bewust omgaan met de natuur en je omgeving
  • Leren & vermaak ineen
  • Geschikt voor 5+ (onder begeleiding) en voor 7+ om zelf te lezen (en te doen)
  • Met prachtige illustraties van Natascha Stenvert

[bol_product_links block_id=”bol_58382a1666d67_selected-products” products=”9200000059824939″ name=”boekentip” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]