**//sticky ads code//**

André Kuipers heeft wederom een geweldig nieuw kinderboek uitgebracht. In dit boekje beantwoordt André de vraag die hem het meest door kinderen gesteld wordt: Hoe word je astronaut?’.

Het is een leuk, maar ook zeker een leerzaam boek voor kinderen van 4 jaar en ouder. “In André het astronautje – Hoe word je astronaut? krijgen André en Astromuis bezoek van neefje Max en nichtje Mia. Ze willen graag weten hoe je een goede astronaut wordt. Moeten ze hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? André neemt ze mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

Toen André Kuipers in de ruimte verbleef, zo’n 400 kilometer boven de aarde kon hij elke zondag via een video met zijn kinderen praten. Hij was blij zijn kinderen even te zien. Zijn kinderen waren het echter al snel zat en gingen liever door met spelen.
Toen besloot hij ze een verhaaltje te vertellen. Dit ging over een jongetje met zijn muis.  André het Astronautje en de muis die wilde weten of de maan van kaas was. Dit verhaaltje trok hun aandacht. Terug op aarde stelde zijn vrouw voor dit uit te brengen. Niet veel later was daar het eerste boek van André Kuipers.

Interview André Kuipers

En nu al weer het vijfde boek van André Kuipers. Na de algemene presentatie van zijn boek, hadden wij de eer om hem te interview. Wat kan die man vertellen. Geweldig hoe mooi en begrijpelijk hij zijn kennis en ervaring kan delen met kinderen.

Welk advies zou André Kuipers kinderen geven, die ook astronaut willen worden? Wat mist hij het meest in de ruimte? Wat was zijn lievelingsvak op school? En hoe ziet de aarde er eigenlijk uit.
Bekijk onze vlog van het interview en je komt het allemaal te weten.

Winactie

Daarnaast hebben we nog iets leuks voor je. We mogen vier boekjesvan Hoe word je astronaut weg geven. Wil je kans maken, abonneer je dan op ons youtube kanaal. En mis geen enkele kookvlog of vlog over leuke uitjes of producten.