De scholen zijn in heel Nederland weer begonnen. Wat betekent dat veel kinderen hun boterhammen weer op school eten tijdens de lunch. Hoe maak je deze lunch nou wat leuker en ook nog eens gezond.

Op deleukstelunch.nl tref je allemaal leuke producten aan die je hierbij kunnen helpen. De leukste lunch is naast gezond natuurlijk ook aantrekkelijk verpakt. Het begint allemaal bij een handige lunchbox, leuk brood gemaakt met zogenaamde uitstekers en niet te vergeten broodrommelbriefjes.

Yumbox, Goodbyn en Laptop lunchbox

tapas-protofin

Bij de leukste lunch vind je bekende merken als de Goodbyn Hero, de Laptop Lunchbox en de yumbox

De yumboxen zijn er in twee varianten, met vier en zes vakken. Deze praktische binnenkant is ook los verkrijgbaar, dus je kunt gemakkelijk wisselen als dat uitkomt.
De broodtrommel is simpel open en dicht te doen ook voor kleine handjes! Door de speciaal afsluitbare deksel kunnen boterhammen naast het fruit, rauwkost, yoghurt of salades gelegd worden zonder te lekken. En zonder dat de boterhammen zacht en zompig worden! Wel zo lekker!

Boterham uitstekers & broodtrommel lunch briefjes

Elke dag hetzelfde brood, maar toch anders, dit kan simpel door er leuke figuren van te maken. Met de uitstekers gaat dit heel gemakkelijk.  Uitstekers zijn precies groot genoeg voor een boterham of om meerdere kleine vormpjes mee uit te steken. Je kan dit met een enkele boterham doen of met twee op elkaar voor een leuke sandwich.

Hoe leuk is het om je kind tussen de middag te verrassen met een leuk briefje. Broodtrommel briefjes zijn kaartjes die stuk voor stuk speels en vrolijk zijn vormgegeven. Door de ronde hoeken zijn ze veilig voor kleine kindervingers. Ze zijn geplastificeerd, dus vaker te gebruiken.

Drink in the Box

Normale drinkpakjes zitten veelal vol suikers (gemiddeld wel 4 klontjes per pakje), bevatten geen vitamines en zijn gevoelig voor verborgen schimmels. Met de Drink in the Box heb je hiervoor een alternatief. Je kunt deze vullen met water en verse vruchten of met een andere lekkere drank, zonder overbodige suikers.  Omdat de buitenkant transparant is kan je gelijk zien hoeveel je al gedronken hebt.

drinkboxDrink in the Box is een lekvrij en duurzaam/herbruikbaar drinkpakje.  Een gezond alternatief voor het wegwerppakje uit de supermarkt.

 

Voldoende ideeën voor een leuke lunch!

Heb je zelf leuke of originele tips voor de lunch, laat ze ons weten.