**//sticky ads code//**

Het Ultieme meisjesboek leert kinderen alles wat ze altijd al wilde weten over volwassen worden, maar nooit durfde te googlen.

Het vertelt over de veranderingen die het lichaam ondergaat, seksuele geaardheid, omgaan met pesten en groeps druk. Maar ook over liefde, relaties en veilig vrijen.

Het Ultieme meisjesboek toont dat voorlichting ook anders kan: met een goed gevoel voor humor en relativering
Het leven van meisjes lijkt makkelijk. Maar niets is minder waar. Hoe ga je om met je veranderende lichaam? Hoe ga je om met je vriendinnen? Moet je beantwoorden aan de verwachtingen van de maatschappij? Van roze houden? Op hoge hakken kunnen lopen? Lang haar hebben? Het ultieme meisjesboek leert meisjes alles wat ze moeten weten.

Bijzonder in een voorlichtingsboek wat vooral over het lichaam gaat is het stukje geschiedenis. Heel grappig en mooi onderbouwd wordt het ontstaan van ons standaard rollen patroon uiteengezet. Het handige register achterin biedt meisjes gemakkelijk de mogelijkheid iets te lezen over een onderwerp wat ze op dat moment bezig houdt. Layout technisch is het boek wat druk, maar mogelijk trekt dit wel de aandacht van de doelgroep. Het Ultieme meisjesboek is heel direct alles wordt met naam en toenaam genoemd, heel duidelijk!.
Geschikt voor meisjes vanaf een jaar op tien.

[bol_product_links block_id=”bol_558912494db09_selected-products” products=”9200000040686458″ name=”boekentip” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]