**//sticky ads code//**

Een razend spannend avonturen boek, vol actie, moet en ontmoeting met oude vrienden. Een musthave voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar. Het ontwaken der reuzen van Geronimo Stilton.

Het verhaal gaat verder! Na Kronieken van Fantasia, blijven we onze heldhaftige ridders volgen in de vervolgserie Ridders van Fantasia. In deze avonturen spelen de jonge Ridders van de Zilveren Roos de hoofdrol. Zij strijden in Ridders van Fantasia tegen nieuwe oppermachtige, wrede vijanden. Drie jonge ridders zijn uitverkoren om hun moed te tonen in deze strijd om de vrede in het Fantasiarijk te behouden. De ridders Zordan, Alena en Alquin. Gelukkig krijgen ze af en toe hulp uit onverwachte hoek. Zal het deze Ridders van Fantasia blijven lukken het volk en het rijk uit de klauwen van al die duistere machten te redden?

Jonge helden

De jonge helden nemen het dit keer op tegen de angstaanjagende Spinnenkoningin, die de macht over het rijk probeert te grijpen. Met behulp van een duister magisch voorwerk dat op een zeer afgelegen plek achter slot en grendel wordt bewaard. En plek waar al eeuwen niemand meer geweest is en waar drie vreselijke gevaartes gevangen worden gehouden in een diep slaap. De reus van het Land, De reus van de Lucht en de Reus van de Zee.

Om het magische voorwerp te bemachtigen, zal de Spinnenkoningin de gevangenis van de reuzen moeten openbreken. Met het risico dat de drie levensgevaarlijke gevangenen uit hun slaap ontwaken…

Zodra generaal Dappart ontdekt dat de Spinnenkoning van plan is zet hij een missie op touw om een ramp te voorkomen. Hij moet zijn rivale voor zijn en de gevanging als eerste weten te vinden. Alena, Zordan en Alquin, de drie dappere ridders die we in eerdere delen al ontmoet hebben, worden samen met de Volkenelfin Karis op pad gestuurd. Maar zelfs al zouden ze de barre tocht overleven, dan nog is het maar zeer de vraag of hun doel op tijd zullen bereiken…

Benieuwd of ze het gaan redden. Bestel dan snel het nieuwe spannende boek vol avontuur van Geronimo Stilton.