Bizarria is een vreemde wereld. Niets is wat het lijkt en het is de vreemdste plek op aarde! In het boek ‘Het ongelooflijke vreemde voorval in Bizarria’ word je meegenomen in dit rare wereldje. 

In Bizarria is een bodemloze rivier, een tunnel naar nergens en er wonen pratende ratten, vegetarische piranha’s, onzichtbare families en nog veel meer. Het ongelooflijk vreemde voorval in Bizarria is het eerste deel in een bekroonde succesreeks: ‘anders zijn is cool!’ Adam Cece sleepte er de Text Prize for Young Adult en Children’s Writing mee in de wacht. 

De fans van de Waanzinnige Boomhut kunnen we het boek zeker aanraden. Er staan iets minder illustraties in het boek maar de grapjes en schrijfstijl zal ze aanspreken. Het boek leent zich ook goed om uit voor te lezen.  Het ongelooflijk vreemde voorval in Bizarria is een apart, boek,  grappig en een beetje vreemd, maar daar houden de meeste kinderen wel van! 

Waar gaat Het ongelooflijk vreemde voorval in Bizarria over

Bizarria is de vreemdste plek ter wereld. Pratende ratten, vegetarische piranha’s, onzichtbare families en een bodemloze rivier zijn er doodnormaal.

Op een dag ontdekken KipperTobias en Cimfonie dat er iets geks aan de hand is. Een groeiend aantal mensen gedraagt zich ineens zorgwekkend normaal. Bizarria dreigt een oersaaie, doodgewone plek te worden. Wat is er aan de hand? Wie zit hier achter?