**//sticky ads code//**

Het Kasteel met de duizend kamers is een verrassend en avontuurlijk boek. Het heeft een prettige opmaak en illustraties zijn een prachtige ondersteuning van het verhaal. Ze vormen een mooie aanvulling en prikkelen de fantasie van de kinderen. Zelfs aan de paginanummering is aandacht besteed.

Bob en Lot worden door de ridder met de Gouden Krul gevraagd om naar zijn kasteel te komen, naar het kasteel met de duizend kamers.
Hij heeft hulp nodig. Ze moeten er even over nadenken, maar na het eten van een flink stuk kaas gaan ze op pad. Over drie heuvels, langs de paarse boom, door het water naar het kasteel. ridders, prinsessen, heksen, draken en nog veel meer personages waarmee Bob en Lot spannende avonturen beleven!

het-kasteel-met-de-duizend-kamers-esther-van-der-hHet Kasteel met de duizend kamers bestaat uit tien hoofdstukken. In elk hoofdstuk worden de avonturen van Lot en Bob, onderweg en in het kasteel verteld. In het blauw staat aan het einde van elk hoofdstuk een vraag of boodschap die verwijst naar het volgende hoofdstuk. Het boek blijft, zoals het hoort tot het einde spannend.

Het Kasteel met de duizend kamers is naast een leesboek voor kinderen uit groep 4/5 ook zeer geschikt als voorleesboek voor kleuters. Het prikkelt de fantasie van kinderen gegarandeerd!