Wat kun je in deze lockdown periode in de vakantie of het weekend nog doen met je kinderen?  Dierentuinen, pretparken en restaurants, het is helaas nog allemaal dicht. Maar er zijn gelukkig nog steeds leuke dingen die je te ondernemen, bijvoorbeeld een overnachting in het HUP hotel. Deze voorjaarsvakantie zijn er ook originele lockdownarrangementen voor jong en oud.

HUP hotel

HUP is hét sportiefste hotel van Nederland, gelegen in het Brabantse Mierlo. Dit hotel is de droom van elk kind. In de lobby word je verwelkomt door een glijbaan en word je direct vrolijk van de gezellige en kleurrijke omgeving waarin je terecht komt.

tafelvoetbal_hub_hotel

Vanuit de lobby ga je naar de verschillende ruimtes en faciliteiten die het hotel biedt. Je kunt er fitnessen, bowlen, fietsen, tennissen, voetballen, golfen, basketballen en nog veel meer. In deze periode zijn helaas veel van de faciliteiten niet open, maar er blijft genoeg over om je met het hele gezin hier te vermaken.

Kinderen kunnen nog wel onbeperkt glijden, gebruik maken van de pooltafel en de xxl voetbaltafel zijn nog open. Als jij of je kind van tafelvoetbal houdt, is dit werkelijk de ultieme uitdaging.

Ook creatieve kinderen kunnen zich lekker uitleven. Er is een prachtige lego ruimte, met een grote ronde tafel waar je uren kunt spelen en er is een wand waarop je lego kunstwerken kunt maken.

Het hotel heeft vier soorten kamers, een BASE Room, CLUB Room, CLUB Family en  CLUB XXL. Allemaal kamers zijn verschillend, allemaal bijzonder en allemaal met verrassende, sportieve elementen. Bijvoorbeeld de pingpong tafel in de CLUB XXL of een Mini CLUB Room met ballenbak, glijbaan, blokken en speelgoed.

Tijdens de lockdown kan er ook gratis gebruik worden gemaakt van een  personal training sessie. Even me-time voor jezelf of juist als gezamenlijke activiteit met het gezin.

Hup hotel arrangementen

Wij hebben tijdens ons verblijf genoten van het Movie Night arrangement met privé bioscoop en onbeperkt popcorn. Omdat we met zijn vijven zijn, zaten we in een grote kamer met voldoende ruimte om te spelen en relaxen. De slaapkamers voor de kinderen zijn helemaal top. Iedereen heeft zijn eigen cocon waar ze kunnen slapen of chillen.
In verband met corona is het restaurant gesloten, maar er is ruime keuze om iets te bestellen op de kamer. En voor in de ochtend staat er een heerlijke ontbijt box klaar met lekker sapjes, broodjes, croissants en een eitje. Alles coronaproof!

movie hub hotel    ontbijt hub hotel

Het HUP hotel ligt in het prachtige Brabantse landschap, met bossen, heide, uitgestrekte weilanden en idyllische huisjes. Tijdens je verblijf kun je in deze periode gratis gebruikmaken van de fietsen om van dit  alles te genieten. Een verblijf in het HUP Hotel is sportief en relaxt omdat er voor iedereen iets te doen is.

Lees meer over leuke uitjes met kinderen