**//sticky ads code//**

Er is weer een superspannend boek uit. Een Roald Dahl-achtig verhaal voor 10+.  Het 160 pagina tellende boek, neemt je mee rondom de spanning in het huis met schuine vloeren en veel geheimen.

De broers Josh en Aaron Peshik verhuizen naar een raar huis; de vloeren zijn niet recht maar een tikje schuin, en er staan allerlei raadsels op de buren gekrabbeld. Al snel ontdekken ze samen met hun nieuw buurmeisje Lola dat het hele huis bol staat van de geheimen.

Op een van hun speurtochten door het huis vinden ze naast pratende ratten een vreemd mysterieus poeder ook een schriftje van F.T.Hinkel, de briljante maar krankzinnig geworden uitvinder die het huis heeft gebouw. er blijkt een donker geheim te zijn dat vreselijke gevolgen kan hebben voor de hele familie. Kunnen de jongens en Lola de vreemde raadsels van het huis oplossen en een ramp voorkomen voordat het echt te laat is.

Een super spannend boek voor kinderen vanaf 10 jaar. Ook super leuk om voor te lezen of samen te lezen met iets jongere kinderen.