**//sticky ads code//**

Alles wat je wilt weten over vogels.  Welke soorten vogels zijn er, en wat zijn de verschillen tussen vogelsoorten? Waar leven ze, hoe trekken ze en hoe zoeken ze hun voedsel? Al deze vragen en nog veel meer worden beantwoord in Het complete vogelboek.

Een heel overzichtelijke boek met werkelijk prachtige illustraties. Alle eigenschappen van vogels komen aan bod. Wanneer je samen met je kind de natuur in gaat of in de stad bent en een vogel tegen komt, kun je deze later opzoeken in het boek.

Het complete vogelboek

Door het observeren van vogels, kunnen kinderen eigenschappen vergelijken en achterhalen welke vogels ze hebben gezien. Bijvoorbeeld door te kijken naar de soort snavel. Is deze krom, plat of juist puntig.
maar ook de soort poten, veren en het gezang van verschillende vogels is uniek.

Hoe bewegen vogels, welke kunnen er zwemmen en wat eten ze. Maar ook kunnen kinderen lezen over hoe een dag eruitzien van een vogel. Wat doet hij nu eigenlijk de hele dag, en waar leven de verschillende vogels.

Hoe is het boek te gebruiken

Het complete vogelboek is ingedeeld op thema zodat alle gewenste informatie eenvoudig te vinden is. Het bevat handige tips over bijvoorbeeld voeding en hoe je zelf een nestkastje kunt maken en je kunt via QR-codes zestien vogelgeluiden beluisteren! Gedetailleerd geïllustreerd naslagwerk voor alle natuurliefhebbers vanaf acht jaar Met handige tips om zelf actief met vogels bezig te zijn Inclusief unieke QR-codes met vogelgeluiden