Eind van de maand is het weer halloween! Voor alle liefhebbers hiervan mag een bezoek aan attractiepark Hellendoorn de komende maand niet ontbreken. Vandaag hebben wij dit leuke pretpark bezocht. Volledig in Halloween sfeer.

Avonturenpark Hellendoorn opent op 3 oktober haar deuren voor Heksendoorn, het spannende familie evenement in Halloweensferen. Voor alweer de 15e keer wordt het park omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren en zijn de attracties nog spannender dan anders. heksendoornTijdens Heksendoorn ligt Hellendoorn bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende extra’s voor jong en oud. Tijdens Heksendoorn kunnen dappere bezoekers de Griezel Grot betreden. De advies leeftijd hiervoor is 8 jaar! Onze kinderen vonden het redelijk eng. Bij binnenkomst zijn er twee omgekeerd. Mijn stoere zoon van zeven durfde de spannende tocht door het spookhuis aan. In het donker je weg vinden in de smalle gangetjes waar je veel griezels tegenkomt. Ik was persoonlijk blij toen ik weer buiten stond. 

HeksendoornNaast al het gegriezel kun je in Hellendoorn genieten van 30 attracties, waarbij je over het algemeen niet lang hoeft te wachten.

De heksen beperken zich de komende tijd niet alleen tot het Avonturenpark, maar zwerven op 1 en 15 oktober ook rond in Deventer, op 4 oktober in Enschede en op 10 oktober in Apeldoorn. Tref jij op deze dagen een verdwaalde heks aan? Ren dan niet van schrik weg, maar loop er dapper op af. Je ontvangt dan namelijk een kortingsbon of vrijkaart voor Heksendoorn!