Hanna Schokker is 28 jaar, al 10 jaar samen met de allerliefste partner, Stèfan van 30 jaar. Samen hebben ze de allerliefste dochters, Sylvie van net 5 jaar en Amy van 3,5. Het zijn echt de liefste engeltjes en als je me niet gelooft, lees dan gerust mijn columns ;).

Haar grootste hobby zijn kinderen. Vooral die van haarzelf, maar ook kinderen in het algemeen. Vandaar dat ze in 2012 een opleiding met kinderen ben begonnen en sinds december 2014 ook echt aan het werk ben is als gastouder. Kinderen zijn fantastisch, ze hebben iets magisch. Soms vind Hanna kinderen volwassener dan volwassenen zelf. Dat klinkt misschien gek, maar als je soms ziet hoe volwassen mensen met elkaar omgaan en hoe kinderen die elkaar net 10 seconden kennen leuk en lief spelen. Reken maar uit 😉 Ook is er dat, als kinderen niet zo lekker in hun vel zitten, dat dit meestal bij de ouders vandaan komt en dat als het met de ouders weer rustig is, het kind dat ook weer is. Ze zeggen niet voor niets dat kinderen een spiegel van jezelf zijn :).

Verder houdt Hanna ontzettend van zingen, ze schrijft graag gedichten en andere dingen, ze houd ontzettend van uitstapjes met haar gezin of met de hele familie, ze gaat graag uit eten, ze luistert graag muziek en ze gaat helemaal graag op vakantie :D.
Zoals je wel kunt lezen, houd Hanna ook van smileys :P.
Ze is geboren in Zoetermeer, daarna zo’n beetje heel Nederland af verhuisd en uiteindelijk in Gorredijk terecht gekomen. Als staan ze op het punt om weer terug naar Leeuwarden te verhuizen. Geen zorgen, voor haar dochters is het pas de eerste en tweede keer dat ze verhuizen. Sylvie, die voor de tweede keer verhuisd, was pas 4 weken oud bij de eerste verhuizing.

In 2005 heeft ze haar HAVO diploma gehaald en daarna heeft ze 1,5 jaar pedagogiek gedaan, maar helaas niet afgemaakt. Iets wat ze nu best jammer vindt.
Voor nu houdt ze het eerst bij gastouder, want wat kan Hanna ontzettend van die heerlijke kindersmoeltjes genieten! Vooral als ze blij zijn natuurlijk en daar zorg ik wel voor ;).