**//sticky ads code//**

Hallo Dorus een vrolijk prentenboek voor jonge kinderen.  Een dag uit het leven van de grote knuffelvriend Dorus. Van opstaan, ontbijten en tandenpoetsen tot spelen met vriendjes en naar bed gaan. Met natuurlijk een heleboel knuffels. Want als Dorus ergens gek op is, dan is het wel op knuffelen!

We maken kennis met de vriendjes van Dorus, Konijn, één van Dorus’ slimste vrienden, de schaapjes.

IMG_2810Dorus wordt iedere morgen wakker met een Grote, Grote Goedemorgen-Knuffel. Daarna gaat hij ontbijten, kleedt zich aan en rent naar buiten op te spelen. Hij speelt met zijn vriendjes en help de schapen bij het plukken van lekkere appels.

Aan het einde van dag is het tijd voor een bad en daarna een verhaaltje lezen. En de dag eindigt met hetzelfde als waar hij mee begonnen is… een heerlijke knuffel. Wist je trouwens dat er heel veel verschillende manieren van knuffelen zijn? Zo is er onder andere de ‘verjaardagsknuffel’, de ‘zijaanzijknuffel ‘, reuzenknuffel-knuffel en de ‘vallende knuffell’.

Lees jij graag een boek voor aan jouw kleintjes? Verras ze met het nieuwste boek Hiep Hiep Hoera van knuffelheld Dorus. De Leukste Kinderen mag dit boek weggeven.

En de winnaar is Susan Schreurs