**//sticky ads code//**

De leukste verhalen, weetjes en tips over voetbal voor vaders en zonen. In Het Grote Vader en Zonen voetbalboek wordt alles omtrent voetbal besproken. Een super leuk en kleurrijk boek voor vaders om met hun voetbal zonen (of dochters) te lezen.

In 23 hoofdstukken komen alle onderwerpen rondom voetbal aanbod, van een stuk voetbal geschiedenis, beroemde clubs, tips & triks, en leuk oefeningen.  Maar ook geldzaken, informatie voor als je later prof bent…, sterke verhalen en rare vragen komen aanbod.
‘Sommige mensen denken dat voetbal een kwestie is van leven en dood. Dat stelt mij zeer teleur. Voetbal is namelijk veel, veel belangrijker.’ Liverpool-coach Bill Shankly

Het Grote Vader en Zonen voetbalboek geeft antwoord op vragen als: Wat betekent PEC? Wie schoot tijdens een wedstrijd een meeuw uit de lucht? Waarom stond de varkensblaas aan het begin van het WK? Welke spelers verdienen het meeste? Waar staan de grootste stadions? Welke club uit Den Haag werd tien keer landskampioen? En wanneer ontstonden de spelregels?

Het Grote Vaders & Zonen Voetbalboek is een onmisbaar, humoristisch en rijk geïllustreerd boek met grappige feitjes, interessante lijstjes en bijzondere anekdotes voor iedereen die voetbalt, ooit heeft gevoetbald of graag voetballer wilt worden. Het ideale cadeauboek voor alle voetballers en hun vaders (en moeders).

Achterin staan verschillende verwijzingen naar interessante Youtube filmpjes om te kijken zoals naar de historische persconferentie van Louis van Gaal, waarin hij de legendarische woorden “ben ik nou zo slim?” uitsprak.

Bert Bukman is vader van drie voetballende zoons, en actief als coach, teamleider en toeschouwer langs de lijn. Daarnaast is hij historicus en auteur van enkele politieke en historische boeken, waaronder Anton, over het leven van NSB-leider Mussert, en 1914, een kleine geschiedenis. Het Grote Vaders & Zonen Voetbalboek is zijn uitstap naar de ‘belangrijkste bijzaak van het leven’.

[bol_product_links block_id=”bol_57d867526bba5_selected-products” products=”9200000057345632,9200000063288457″ name=”boekentip” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]