**//sticky ads code//**

Met een grote fan van dinosaurussen in huis,  zijn boeken over deze geweldige beesten altijd een succes. Dit geldt ook zeker voor de grote atlas van de dinosaurussen. Met werkelijk prachtige plaatsjes en een schat aan informatie. In welke periode leefde verschillende soorten dinosaurussen. In welke landen en werelddelen kwamen we ze tegen. En wat maakt de verschillende dinosaurussen zo uniek of bijzonder? Je vindt alle antwoorden op deze vragen en nog veel meer in de grote atlas van de dinosaurussen.

De grote atlas van de dinosaurussen staat net als andere grote atlassen in de ze serie garant voor uren lees en kijk plezier. De atlas is heel toegankelijk en lees prettig, ook voor kinderen die iets meer moeite hebben met het lezen van lange teksten.

Stap in de prehistorische wereld voor een avontuur met de meest bijzondere dinosaurussen en reptielen uit de geschiedenis.

Ga terug in de tijd naar de periode waarin de dinosaurus de aarde bewoonde. Dit boek is een kleurrijk speurtocht naar een verloren tijdperk. Reis de hele wereld over op een prehistorisch avontuur door het Trias. Het Jura en het Krijt en maak kennis met de vele soorten dinosaurussen die destijds leefden. Leer waar ze goed in waren: jagen, vechten, schuilen en eten… en vaak aten ze elkaar!

Met ruim 30 gedetailleerde platen, kaarten van de verschuivende continenten en informatie over fossielen, is dit grootformaat boek van onschatbare waarde voor de jonge en avontuurlijke dinosaurusliefhebber.