**//sticky ads code//**

In Het Gouden Boek van Toon Tellegen zijn vier Gouden boekjes verzameld die Toon Tellegen speciaal voor zijn kleinkinderen schreef. Vier bijzondere verhalen over dromen, helden en een wereldse verjaardag.

Elke pagina van het boek is kleurrijk en mooi geïllustreerd. Vier heerlijke verhalen om ’s avonds voor te lezen.

In Waar is Mo? gaan we op zoek naar Mo. Is Mo op school? Nee, ze is niet op school. De kinderen en de juffrouw hebben haar gisterenmiddag uitgezwaaid. Ze weet alles. Ze kent alle letters en alle getallen en ze weet ook hoe je draken moet verslaan en uit een labyrint moet ontkomen en pannenkoeken moet bakken. Is Mo in het zwembad? Of bij opa en oma? In de dierentuin of op de maan? Ook niet? Ze moet toch ergens zijn?

Als Feda slaapt is een leuk en verrassend boek.
Op een plank boven Feda’s bed liggen drie poppen: een eend, een konijn en een muis. Ze hangen tegen elkaar aan en slapen de hele dag. Maar als Feda naar bed gaat en haar vader het licht in de kamer uitdoet, worden ze wakker. Wat ze allemaal beleven, zo midden in de nacht als Feda slaapt, hoor je op dit verrukkelijke luisterboek.

Mano de brandweerjongen
Mano kon als baby al blazen als de beste, en hij wordt er alleen maar beter in. Hij kan alles weg blazen; een voetbal uit het doel, vliegen uit de kamer… Zijn moeder noemt hem ook wel pannenkoekenreddertje en vuuruitblazertje. Want dat kan Mano ook, brand uit blazen. Daarom mag hij mee met de brandweermannen om de vuren uit te blazen. En dan heet hij Mano de brandweerjongen.

Het laatste verhaal is Morgen ben ik jarig.
Morgen is Mia jarig en de hele wereld is uitgenodigd. Ook de mensen op de maan, als daar mensen wonen.