Met een druk gezinsleven heb je niet altijd tijd en zin om te koken, maar toch wil je de meeste dagen van de week een gezonde maaltijd op tafel zetten. De maaltijd service van uitgekookt biedt uitkomst. De maaltijden van Uitgekookt maaltijdservice zijn kant en klaar. Ze worden dagvers bereid en ze worden gekoeld thuis bezorgd.

Wat is Uitgekookt?

Magnetron maaltijden hebben een slecht imago vanwege de toegevoegde conserveringsmiddelen en grote hoeveelheid zout. De maaltijden van Uitgekookt zijn anders. De koks van Uitgekookt hebben gezondheid hoog in het vaandel. Ze doen er alles aan om de maaltijden zo gezond mogelijk te maken.

In iedere maaltijd zit daarom minimaal 200 gram groente, voldoende eiwitten en gezonde vetten. De meeste groenten zijn gestoomd zodat zoveel mogelijk vitamines behouden blijven.  De maaltijden bevatten koolhydraten met een lage glycemische index (GLI). Dit zorgt ervoor dat je bloedsuiker minder gaat schommelen en je langer verzadigd bent.
Verder bevatten de maaltijden geen onnodige toevoegingen zoals overbodig suiker en zout.

Tijdens het bereiden wordt zo min mogelijk vet gebruikt, en als er toch vet wordt gebruikt, zijn dit vloeibare en gezonde plantaardige oliën.

Hoe werkt het?

Iedere week staan er 26 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door de chefs en diëtisten van Uitgekookt. Gezond, gevarieerd en lekkere maaltijden.
Bestellen gaat gemakkelijk via de website. Op basis van je postcode en gewenst bezorgmoment krijg je het week menu te zien.
Je kunt kiezen tussen Hollandse maaltijden, werelds, vega of vis.  Je kunt verder kiezen voor een grote, medium of small maaltijd. Ook zijn er diverse bijgerechten te bestellen.

Probeer Uitgekookt nu uit, bestel 4 maaltijden voor €15,-

Het voordeel van Uitgekookt is dat je niet aan een abonnement vast zit. Je kunt per week een bestelling plaatsen. Of meer of minder bestellingen, al na gelang hoe druk je agenda is. De maaltijden zijn betaalbaar en worden thuis bezorgd.

Meer over uitgekookt

Uitgekookt is ontstaan vanuit de passie van de familie van Marle voor goed en gezond eten. Van het verbouwen en venten vanaf 1830. Via een vooruitstrevende groentewinkel, die als eerste panklare groente (gewassen en gesneden) verkocht, naar een innovatieve maaltijdservice van vandaag de dag.

Een gezonde levensstijl voor kinderen? wat houdt dit precies in?