Gastbloggers gezocht voor De Leukste Kinderen

Blogger Gezocht

De Leukste Kinderen is op zoek naar gastbloggers, ouders, grootouders of professionals die hun ervaringen willen delen over de uitdagingen waar een kind tegen aanloopt. Kinderen die net iets anders leren dan andere, maar daarom niet minder zijn. Kinderen die soms wat anders in de omgang zijn, opvallen in de klas of op een sportvereniging en daar soms last van onder vinden. Met het delen van de verhalen willen we andere een hart onder de riem steken en tips geven hoe met bepaalde situaties om te gaan.

Lijkt dit je leuk en wil je een bijdrage leveren aan dit platform stuur dan een berichtje naar redactie@deleukstekinderen.nl

Wat houd bloggen bij De Leukste Kinderen in?

Wil jij graag aan de slag als gastblogger voor De Leukste Kinderen? Dan kan dat eenmalig, bijvoorbeeld om naamsbekendheid te geven aan je eigen blog, of op structurele basis.

Eenmalige gastblog

Heb je iets bijzonders meegemaakt wat je graag wilt delen of heb je zelf een blog en wil je graag eenmalig een gastartikel aanleveren, dan is dat mogelijk. Stuur ons beknopt informatie over het onderwerp of de insteek dan kunnen we kijken of dit past op De Leukste Kinderen. Wanneer je zelf een site hebt, krijg je uiteraard een linkje hier naar toe.

Structurele gastblogger

Wil je op structurele basis een bijdrage leveren, dan is dit zeker ook mogelijk. We werken voorkeur met gastbloggers die minimaal 1x per maand een blog aanleveren. Je krijgt gelijktijdig met je eerste blog een eigen profielpagina met biografie en linkjes naar je blog en eventueel “social media”-kanalen.

Lees enkele blogs van onze gastbloggers

Onze verwachtingen van gastbloggers

Als je aan de slag wil gaan als gastblogger zijn de verwachtingen aan het blog als volgt: 

  • Een blog levert een waardevolle of informatieve bijdrage aan het ons platform.
  • Een blog is tussen de 300 en 800 woorden en opgedeeld in alinea’s.
  • Beeldmateriaal wordt door ons verzorgd. Bij uitzondering plaatsen wij beeldmateriaal van derden.

Wat bieden wij jou?

  • De mogelijkheid om je verhaal en ervaringen te delen.
  • Als blogger mag je blog natuurlijk een link naar je eigen blog verwerken, zodat je kan werken aan naamsbekendheid & linkbuilding.
  • Vaste gastbloggers kunnen gevraagd worden voor een review, bezoek aan evenement of persreis.
  • Alle blogs worden gedeeld op onze social media (oa Facebook & Twitter).