**//sticky ads code//**

De serie boeken van Koen en Lot zijn voor beginnende lezers ontzettend leuk om te lezen. Koen en Lot beleven steeds weer leuke en herkenbare avonturen.

Na vier succesvolle AVI-leesverhalen in een nieuwe lay-out zijn nu ook deel 5 en 6 verschenen! Lezers uit groep drie kunnen weer heerlijk genieten van twee herkenbare avonturen van Koen en Lot.

Feest in groep drie (AVI-M3)

feest in groep 3De juf van Koen en Lot is ziek. Ze is al een maand weg. Eerst kwam juf Riek. Die was heel vaak kwaad. En nu is juf Aaf in groep drie. Maar bij juf Aaf is het ook niet leuk. Koen en Lot willen niet meer naar school, maar op een dag is het feest. Groot feest in groep drie!
Gelukkig komt juf Roos terug en dan is het feest. Een aansprekend verhaaltje voor de doelgroep, betrekking hebbend op de realiteit. De auteurs van de boekenreeks weten in eenvoudige zinnetjes heel wat gevoel uit te drukken zonder de nuance uit het oog te verliezen. Eenlettergrepige woorden en enkelvoudige zinnen; iedere zin begint op een nieuwe regel.

De boeken zien er vrolijk en feestelijk uit. De illustraties van Dagmar Stam zijn vrolijke en kleurrijk.

Een klap voor je kop (AVI-E3)

Een-klap-voor-je-kopTom woont bij Koen en Lot in de straat. Maar hij zit niet bij hen op school. Dat is maar goed ook, vinden Koen en Lot, want Tom is stom en altijd kwaad. Maar op een dag hoort Koen iets. Hij loopt naar de heg. Daar zit Tom op de grond. Hij huilt. Koen praat met Tom. En dan krijgt hij spijt. Want Tom is niet zo stom als hij dacht…