Esther Schrama- Zwennes is 34 jaar, moeder van twee ontzettende donderstenen, Pippa,(5 jaar) en Jens (2 jaar) en getrouwd (2008) met Robert. In 2008 (nog zonder kleine herrieschoppers) is ze met manlief verhuisd naar Noorwegen.

In het mooie Noorwegen is Pippa geboren en na ruim 1,5 is ze met haar gezin verhuisd naar Denemarken. In Denemarken is eind 2012 Pippa’s kleine broer Jens geboren. Inmiddels woont ze nu (sinds aug, 2014) met haar gezin in Houston, Texas. Naast moeder zijn, heeft ze zich in die jaren gestort op het leren van het Noors en het Deens. Schrijven en koken zijn haar grootste hobbies als ze rustig thuis is, zonder haar kleine, lieve, monsters. Ze is zelf heel druk, chaotisch en ze kan slecht stil zitten, dus deze hobbies zijn ook behoorlijke uitdagingen.
In Noorwegen gaf ze skiles, in Denemarken leerde ze voor spinning instructeur en nu in Houston is ze druk met sporten, de omgeving ontdekken met haar gezin, maar vooral intens te genieten van haar kinderen.
Esther deelt haar ervaringen graag met anderen. Ze is onder de indruk van haar kinderen, hoe ze zich aanpassen aan cultuurverschillen en hoe ze een nieuwe taal oppikken. Ze is bezig met het opzetten van een website en ze schrijft een blog voor familie en vrienden. www.pipjens.com
esther en kinderen