**//sticky ads code//**

Onze columnist Sandy Janneman publiceerde vorig jaar haar eerste boek. En ineens weet je het…je bent moeder. Er wordt veel geschreven over het moederschap, maar dit boek is echter anders. Sandy neemt geen blad voor de mond. Haar eerlijke, herkenbare columns zijn geschreven met een flinke dosis humor, zelfspot en een nuchtere kijk op het moederschap.

De eerder gepubliceerde columns, zijn in dit boek aangevuld met nieuwe columns, anekdotes en uitspraken over het moederschap en creëren op die manier een must have voor elke (aanstaande) moeder.
Neem een kijkje in het leven van een hedendaagse moeder en geniet mee van hilarische avonturen in de speelgoedwinkel, herkenbare verhalen over schoolpleinmoeders, de magische sinterklaastijd en andere gebeurtenissen in het leven van een moeder. “En ineens weet je het… je bent moeder” zal gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren.

Wil je ook genieten van dit boek? Namens Sandy mogen wij twee boeken weggeven.
Om kans te maken op deze prijs, dien je onderaan dit bericht een leuke reactie achter te laten, vertel ons waarom je wilt winnen.

Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de onderstaande icoontjes te klikken.

En de winnaars zijn: Kim en Bianca, van harte gefeliciteerd!