Er is bijna niets leuker dan foto’s van je kind. Het klinkt cliché, maar voor je het weet zijn ze groot. Het gaat allemaal verschrikkelijk snel. Middels foto’s en filmpjes leggen we tegenwoordig de ontwikkeling mooi vast.
Een leuke tip voor sinterklaas of kerst, laat een foto afdrukken op canvas of hout. Wij mochten van de fotofabriek een foto laten afdrukken op hout. Dit kunstwerk heeft intussen een mooi plekje in de woonkamer gekregen.

Bij de Fotofabriek kun je met de online editor heel gemakkelijk een foto op hout bestellen, je hebt hierbij keuze uit verschillende materialen. Een foto geprint op hout staat prachtig aan de muur, een mooie herinnering of een zeer persoonlijke wanddecoratie.

Verschillende keuzes mogelijk

Je hebt keuze uit berkenhout of vurenhout. Beide houtsoorten hebben bijzondere eigenschappen, waardoor je de foto op hout geheel naar eigen smaak af kan laten drukken. Alle foto’s worden standaard op berkenplex gedrukt. Een foto op vurenhout geeft een super stoere look.  De foto wordt bij deze keuze afgedrukt op losse planken, vergelijkbaar met een foto op steigerhout. Wij hadden een foto met veel wit, wat op berkenhout mooi uit kwam. Wanneer je bijzondere natuurfoto’s hebt of landschapfoto’s dan is een foto op vurenhout super mooi. De losse planken zorgen ervoor dat jouw foto heel robuust lijkt.

Beide houtsoorten kunnen worden afgewerkt met een whitewash. Hiermee komt er een witte onderlaag op de foto. Persoonlijk vind ik dit heel mooi. Het is ook heel handig wanneer je veel wit in de foto hebt en dit ook terug wilt zien op het hout. De kleur wit wordt namelijk standaard niet meegedrukt en hierdoor komt zonder de whitewash de houtkleur naar boven. Iets wat je vaak niet wilt.

Geef een foto cadeau

Een foto op hout is natuurlijk leuk voor jezelf, maar ook een bijzonder en persoonlijk cadeau voor opa en oma.
Bij de fotofabriek kun je ook terecht voor fotoalbums, kalenders en agenda’s