**//sticky ads code//**

Emoties, iedereen, jong en oud heeft er mee te maken. We zijn allemaal wel eens boos, blij of verdrietig. Een boek vol gevoelens geeft inzicht in deze gevoelens en praktische tips. Goed om kunnen gaan met emoties geeft kinderen meer zelfvertrouwen en verhoogt hun mentale welzijn.

Boos, jaloers, bang of juist blij?

Kinderen kunnen soms ineens heel boos of verdrietig worden, maar kunnen niet altijd even goed aangeven hoe dit komt. Het zijn soms heftige emoties waar ze moeilijk mee om kunnen gaan.  Een kind kan niet altijd even goed vertellen waarom hij zich zo voelt omdat hij niet precies weet wat er aan de hand is.

Met het boek vol emoties kun je samen met een kind emoties ontdekken en herkennen. Het boek staat vol leuke opdrachten. Bijvoorbeeld, praat één minuut lang of je gekste droom, je grootste wens, je ergste nachtmerrie of mooiste feest.

Voor wie is het boek vol gevoelens ?

Het boek is voor kinderen die soms moeilijk met hun emoties kunnen omgaan. Het biedt toegankelijke handreikingen om samen met kinderen te ontdekken hoe ze zich voelen en waarom.

Schrijfster van het boek, psycholoog Marjan Gerarts begeleidt al jaren lang kinderen in haar praktijk en deelt in een boek vol gevoelens en 1 goudvis allerlei praktische tips voor kinderen die moeilijk met bepaalde gevoelens om kunnen gaan. Als ouder kun je samen met je kind aan de slag met het boek. Oudere kinderen kunnen ook zelf met de opdrachten uit het boek aan de slag.

Een prachtig boek met informatie tips en leuke opdrachten. Een als je wilt weten hoe het met de ene goudvis zit… Lees dan de mooie tip achter in het boek!