**//sticky ads code//**

Veel kinderen dromen ervan om een eigen bedrijf te beginnen. Maar hoe pak je dat aan, wat komt er allemaal bij kijken. In “Een bedrijf starten voor kids voor Dummies” worden kinderen wegwijs gemaakt in het ondernemerschap.

Door de projecten in het boek uit te voeren, leert een kind stap voor stap alle benodigd heden om ondernemer te worden. Of je nu alleen maar wat extra geld wilt hebben om iets nieuws te kopen of gedesinteresseerd bent in het opbouwen van een bedrijf dat je jaren gaat running. In dit boek vinden ze alles wat ze nodig hebben.

Alle onderwerpen die je ook in een boek voor volwassenen vindt, maar dan opgedeeld in kleinere stukken en uitgelegd in gewone taal.

Tot de onderwerpen behoren

  • een geweldig idee bedenken voor en bedrijf
  • een plan opstellen om succcesvol te zijn
  • omgaan met het geld in je onderneming
  • je bedrijf bekend maken zodat iedereen het weet
  • je bedrijf lanceren en runnen
  • zorgen voor je klanten.

Samenvatting Een bedrijf starten voor kids

Wil jij later ondernemer worden en je grote zakelijke idee tot leven brengen? Maak je droom waar met de begrijpelijke en deskundige hulp in dit boek. Dankzij de makkelijk te volgen stap-voorstapinstructies werk je met veel plezier aan acht toffe projecten die van jouw plan een winstgevende werkelijkheid maken. Van het opstellen van een ondernemingsplan en het omgaan met geld tot het plannen van de marketing, met dit boek doorloop je alle fasen van het starten – en laten groeien! – van je eigen bedrijf. Adam Toren en Matthew Toren zijn ondernemers, investeerders en broers. Zij zijn al jaren actief in het succesvol oprichten van bedrijven en delen de opgedane kennis graag met anderen.