**//sticky ads code//**

Een geweldig nieuw avontuur van Dummie en Goos! Het negende deel in de doldwaze Dummie de mummie-serie: Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

Dummie beleeft samen met Goos en Klaas een spannend nieuw avontuur.
Maashi! Dummie en Goos gaan op schoolreisje. In dedierentuin ontmoeten ze krokodillenverzorger Hamid en zijn lievelingskrokodil Toemsa. Tot Hamids verdriet moet Toemsa binnenkort verhuizen. Alleen een wonder kan dat nog tegenhouden. Kon Toemsa maar iets bijzonders doen tijdens de jubileumparade in de dierentuin. Maar krokodillen kun je niks leren. Of wel?
Toemsa blijkt een geheim te hebben en als Dummie dat per ongeluk ontdekt, is er opeens weer hoop. Samen met Goos en Hamid bedenkt hij een plan. Maar daar lijkt niet iedereen even blij mee te zijn. Op de dag van deparade gaat er iets afschuwelijk mis…

Voor alle fans van Dummie de mummie is het dus weer genieten, van maar liefs 284 pagina’s.  Een nieuw vrolijk en spannen verhaal over een bijzondere krokodil uit Dummies land.

Wist je dat:

  • Dummie de mummie is inmiddels vertaald in 11 landen
  • De Dummie de mummie-bioscoopfilms zijn een groot succes
  • Van de boeken van Tosca Menten zijn al meer dan 430.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen

Boekbespreking op school

Houd jij je boekbespreking over een van de boeken van Tosca Menten. Mail dan naar team@toscamenten.nl. Je ontvang dan een uitgebreid spreekbeurt pakket en een geheime brief van Tosca Menten.

Tosca Menten is een echte verhalenverteller en staat bekend als een van de grappigste kinderboekenschrijvers van Nederland. Haar Roald Dahl-achtige humor, scherpe observaties en ongebreidelde fantasie laten kinderen van alle leeftijden genieten. Talloze fans verslinden haar boeken, en haar serie over Dummie demummie is verfilmd en wereldwijd vertaald.