Een poosje terug kreeg ik een mailtje; of ik een product van Difrax wou testen. Abel is getrouwd met Difrax, dus dat wou ik wel, doe maar een speentje. Het was nog even lastig met uitleggen welke tut hij gebruikt “het dingetje waar die op zuigt is echt een bolletje. Je hebt ook andere dan is het een soort van ‘driehoek’. Niet echt, maar kan het niet uitleggen.” Het zal me benieuwen dacht ik nog.

Enkele dagen later kwam de postbode met een pakketje. Ik ben dol op pakketjes. Ik was in de veronderstelling dat we 1 speentje zouden krijgen, dus vond een hele doos voor 1 speentje  nogal zonde. Maar niets was minder waar! We kregen er 3, een pakje schoonmaakdoekjes voor speentjes, een knuffeltje voor aan de speen en een bewaardoosje (dacht ik).

Ik ben zo een moeder die zelf een flinke lik aan de tut geeft als hij valt en er geen water in de buurt is. Heerlijk zelf zand uittuffen en de haartjes uit je mond vissen. Maar die tijd is nu voorbij, doekje d’r over en klaar is mama, I-DE-AAL!

Het knuffeltje is heerlijk zacht, maar voor ons niet praktisch om het aan de tut vast te maken. Meneertje grijpgraag trekt zo de tut uit z’n mond en krijgt hem er niet terug in. Het knuffeltje is wel heerlijk om te kokkelen en mee te spelen zonder dat ie aan de tut vast zit.

Het bewaardoosje bleek een steriliseerei. Had ik nooit van gehoord. Ik mikte ze altijd in de pak en liet ze een poosje koken. Maar dit is geniaal! Je doet er een klein laagje water in, 3 minuutjes in de magnetron en klaar is mama, I-DE-AAL!

En dan de tutjes! Zo leuk! Die patroontjes, zo leuk! Grote broer van 2 vind ze ook prachtig. Het merk dat hij gebruikt, hebben geen leuke patroontjes. Maar nu zit ie compleet gefocust naar de giraffe, olifanten en aapjes te kijken. De overgang van abel zijn huidige tut naar de 6-12 maanden maat ging ook vlekkeloos. Niks geen klagen.

Kortom; wij zijn ontzettend tevreden met de producten van difrax! Fijn voor je kind en fijn voor mama!