**//sticky ads code//**

Eind 2014 verscheen Dinopech van Geronimo Stilton. Wie de Oerknagers kent, weet dat deze prehistorie knagers geen saai leven leiden. En dat geldt zeker voor de leden van de familie Stilstone. Ze leven in het stadje Rotsfot waar ze de gekste en meest gevaarlijke avonturen beleven.

In dit zevende deel van de Oerknagers, lezen we hoe niet alleen de Stiltones, maar alle inwoners van Rotsfort compleet in rep en roer zijn als blijkt dat Meta Melkzuur het belangrijkste ingrediënt voor haar befaamde kaasbavarois mist: oerpepertjes! Dat zou op zich geen ramp zijn, als Meta’s bavarois niet de aller-lekkerste van de hele oerwereld was, en als het niet zo ongelooflijk moeilijk was om het ontbrekende ingrediënt te bemachtigen.

geronimo stiltonDe oerpepertjes zijn namelijk maar op één plek te vinden: diep verscholen in de Knuttenbaai. En laat dat nou net een vrijwel ontoegankelijke plek aan de andere kant van de oerwereld zijn. Ten einde raad organiseert Meta een wedstrijd: wie haar het eerst een partij oerpepertjes bezorgd wint het gi-ga grote kaasbavarois en vijfhonderd ulken.

Dat laat Geronimo, die verzot is op Meta’s overheerlijke bavarios, zich geen twee keer zeggen, zonder een seconde te verliezen springt hij op zijn galoposaurus, klaar om aan de race te beginnen. Alleen…. Zijn dino is aartslui en vertikt het om ook maar één stap te zetten. Wat een dinopech.

Zo lijkt de race bij voorbaat al verloren, maar natuurlijk geeft Geronimo niet zomaar op. Wat denk je? Zal het hem lukken om zijn dino in beweging te krijgen en alsnog als eerste over de finishlijn te komen?

Naast het leuke verhaal, valt er voor de jonge lezers ook een hoop te zien. Wat het boek aantrekkelijk maakt voor degene die wat minder van lezen houden.

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000029874932″ name=”boekentip” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]