Een dikke 1+, 78 cm, 10 kilo en 164 grammetjes schoon aan de haak (volgens de meetapparatuur bij het consultatiebureau) hebben we hier te maken met een dreumes die in het bezit is van een steeds groter wordend vocabulaire.

Favoriete woorden die in niet te negeren schreeuwvolume de revue passeren zijn papa, mama, beppe, aai, ijs en daarnaast de iets minder object aanduidende ahja, bubba en ufff. Lijkt ze bij tijd en wijlen net een snuivend mopshondje doordat ze haar neus optrekt zoals in de foto (tot in den treure stelselmatig voorgedaan suzanne Wegman dus nu niet mekkeren). Is het allerleukste op dit moment iets gierend doen wat mama het allerminst leuk vindt.

Zoals staartjes eruit trekken, schoenen uitdoen en plantjes slopen. Ze loopt weer als een kievit en heeft een sterke voorkeur om de kant op te lopen waar we niet heen gaan, het liefst in lichte draf. Handje vast is blijkbaar iets voor baby’s.

Naast de ipad, telefoon en afstandbediening heeft ze nu als indoor tijdsbesteding om alles met ferme zwaai over haar hoofd te gooien.

Heeft ze een concentratieboog van lik me vessie en moet alles in een straal van 5 meter overal ruw uitgetrokken worden. Absoluut geen smetvrees, een stoelgang waar je u tegen zegt en een eetlust als een bouwvakker die er net een dienst van 14 uur op heeft zitten. Riley Rodenhuis you rock little lady!!!