**//sticky ads code//**

De Melkweg School is een super leuk boek voor stoere jongens en meiden. Erg aantrekkelijk voor kinderen die niet van lezen houden. De vele illustraties die het verhaal ondersteunen, maken het lezen makkelijker. Daarbij spreekt de humor in het boek menig jonge lezer aan.

Een mooie combinatie van leesboek en stripverhaal. In het verhaal komen herkenbare thema’s voor als vriendschap, omgaan met verschillen en respect voor elkaar.

Kelvin Klosmo is niet alleen nieuw op school, hij is nieuw in de Melkweg! Als zoon van de twee bekendste genieën van de aarde is Kelvin niet alleen de slimste jongen van de wereld, hij is de slimste van het universum. Tenminste, dat is wat iedereen op De Melkwegschool denkt. Maar misschien heeft Kelvin om erbij te horen een beetje gelogen over het feit dat hij een genie zou zijn. En misschien is er een doorgedraaide wetenschapper die op het punt staat het hele universum over te nemen, tenzij Kelvin hem kan stoppen. En misschien is iedereen dus ten dode opgeschreven. Nou ja, in ieder geval hoeft Kelvin zich dan geen zorgen meer te maken over zijn wiskundehuiswerk.

Voor fans van De waanzinnige boomhut en Koning Eddie en de kwade keizer fantastische illustraties en buitenaards leven •