Welkom in onze online winkel. Hier vind je producten die je kunnen helpen en  inspireren bij het opvoeden van de leukste kinderen! Heb je een tip voor ons mail dan naar redactie@deleukstekinderen.nl 

Slim maar

Slim maar...

Er is niets frustrerender dan slimme, getalenteerde kinderen steeds weer te zien worstelen met simpele taken als huiswerk, opruimen of aankleden. Of met het omgaan met teleurstelling of boosheid. Dit kan komen door nog niet goed ontwikkelde executieve functies.
Lees hier meer over of koop direct het boek.

Wat als je kind "anders" is

Wat als je kind "anders" is?

Het is tijd om NEE te zeggen tegen alle pogingen om vierkante kinderen in ronde gaten te passen. Zeg JA tegen een opvoeding vanuit acceptatie en plezier, met oog voor de unieke talenten van deze kinderen. Een boek vol praktische en nuttige inzichten. Lees meer over het Wat als je kind “anders” is of koop het boek direct 

dyslexie als kans

Dyslexie als kans

Ontdek de verborgen talenten van het dyslectische brein. Met een mix van inspirerende verhalen, harde wetenschap en praktische tips laat Dyslexie als kans zien hoe je deze sterke kanten van dyslexie kunt benutten. Op school, op het werk en thuis.
Lees meer over Dyslexie als kans of bestel het boek direct online.

tangle braintools

Braintool Tangle

Bij jonge kinderen is de communicatie tussen de linker- en rechterhersenhelft nog steeds in ontwikkeling. Beweging is daarom van cruciaal belang voor cognitie,  want het verenigt alle hersenniveaus en geeft het kind de mogelijkheid om beide kanten van de hersenen opitmaal te gebruiken.
Lees meer over concenteren of bestel direct een tangle.

gehoorbescherming kinderen

Gehoorbescherming

Als een kind gevoelig is voor geluid kan het dragen van gehoorbescherming de concentratie  verbeteren. Er zijn veel verschillende soorten gehoorbeschermers te koop.
Met een geluiddichte koptelefoon worden externe geluiden gefilterd, waardoor kinderen in alle rust kunnen werken. Lees meer over wat gehoorbescherming doet of bestel direct bij bol.com

Wiebelkussen

Beweging stimuleert de samenwerking tussen de beide hersenhelften en daarmee het leervermogen van kinderen. Willen bewegen en toch op een stoel moeten zitten, gaat moeilijk samen. Het wiebelkussen biedt hier uitkomst. Lees meer over het effectie gebruik van een wiebelkussen of bestel en er direct een online voor je kind. 

Alles wat je aandacht geeft groeit!