Wat is de Leukste educatieve app als je op de basisschool zit? Welke apps helpen kinderen een stukje verder op school. De leukste kinderen houdt deze maand een verkiezing om hier achter te komen. Er zijn nog drie genomineerde over.

Sns kidz n cash
Een app waarmee een kind op spelenderwijze leert omgaan met geld in een uitnodigende en inspirerende omgeving.  Kinderen kunnen niet alleen meer leren over geld, maar ook hun eigen geld ermee beheren.

Topo tablet
Met deze app test een kind zijn kennis van de hoofd -en grote steden van de gehele wereld. Vliegt rond in superhelicopter die alle bekende landen en zeeën kan doorkruisen. Probeer tijd op te bouwen door elke plaats te vinden, en gebruik de opgebouwde tijd spaarzaam want er zijn ongeveer 240 plaatsen die niet allemaal even makkelijk te vinden zijn.

Mees Kees
Met deze app leert een kind Mees Kees, Tobias en alle kinderen uit 6B beter beter kennen. Kinderen kunnen galgje spelen, genieten van de verhalen van Mees Kees en luister naar het Mees Keeslied (maar pas op, dit gaat nooit meer uit je hoofd!)

Laat ons weten wat je de leukste basisschool app vindt. Stemmen kan tot 29 december. Breng je stem uit in deze of een van de andere categorieën.
Onder alle deelnemers verloten we drie De Leukste Kinderen T-shirts. Dus stem en win!