**//sticky ads code//**

Krachtmeting:  Wie is de sterkste?  Een spannend boek waarin de verschillende soorten dinosaurussen centraal staan. Een hele originele invalshoek. De grootste en sterkste dinosaurussen en hun krachten worden met elkaar vergeleken In prachtige illustraties worden ze, van Spinosaurus tot Tyranosaurus Rex, in hun strijd tot in detail weergegeven.

In De kracht van de dino worden indrukwekkende illustraties afgewisseld met een informatie pagina, waarop telkens twee type dino’s met elkaar worden vergeleken en in perspectief met de mens worden geplaatst.  Wie is de sterkste, wie de gevaarlijkste, wie de grootste of de snelste. Elk ‘koppel’ wordt eerst in een bedreigende situatie afgebeeld over een dubbele pagina met de vraag wie er zal winnen, waarna op de volgende dubbele pagina beide dieren worden vergeleken. De teksten zijn voor jonge kinderen wat moeilijk te lezen, maar kunnen mooi worden voorgelezen.  Op de tijdlijn bovenaan kun je zien in welke periode de dino’s leefden. Tot slotte tref je achter in het boek antwoorden op de gestelde vragen bij de voorstelling van het dier. Tevens staat hier een verklarende woordenlijst.

De kracht van de dino is geen encyclopedie, maar vergelijkt twee dino soorten die in eenzelfde periode leefden. Kinderen kijken hun ogen uit bij de rijke illustraties. Echt een boek om samen op de bank van te genieten.

[bol_product_links block_id=”bol_56dfd6c40c3e0_selected-products” products=”9200000051780893″ name=”boekentip” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]