Veel gezinnen zijn op dit moment zoekende naar een nieuwe structuur. Hoe zorg je naast het thuis lesgeven en thuiswerken voor leuke momenten? Met alles wat er deze dagen moet gebeuren, is het soms moeilijk om ook te genieten van deze periode met zijn allen thuis. Tamara Hilhorst-Putman bedacht een prachtig concept om meer bijzondere momenten te creëren voor jou en je gezin. Hoe creëer je geluksmomenten? 

Geluksmomenten creëren

Onlangs heeft Tamara  Wildcards- Kids gelanceerd. Haar missie is om het kleine geluk door te geven. Zeker in deze bijzondere tijd hoopt ze met Wildcards Kids aan zet, klein geluk bij zoveel mogelijk gezinnen te creëren. Maar ook op spelenderwijs te werken aan de ontwikkelingen van kinderen. Wildcards zijn 100% geschikt voor binnenhuis. 

Samen nieuwe herinneringen maken. Genieten van de kleine momenten want later zullen onze kinderen beseffen dat het de grote dingen waren. Een gezellige filmavond, een uur later naar bed of een lekkere snackavond. Welk kind droomt er nou niet van om zelf aan zet te zijn? Met Wildcards geef je ze een unieke ervaring cadeau. Met als resultaat mooie momenten om samen te koesteren en op een speelse manier te werken aan de ontwikkeling van je kind.

Wildcards

Het verhaal achter Wildcards

“In onze maatschappij ligt de focus (te)veel op het hebben van materiële dingen. Maar uiteindelijk zijn het de momenten van aandacht van je dierbaren die je je herinnert. Ongeveer een jaar geleden heeft Tamara dit concept bedacht en cadeau gedaan aan haar twee kids van 7 en 9 jaar oud. De impact van de Wildcards ging boven al haar verwachtingen in. Ze zag allereerst hoe blij ze waren met – in haar ogen – ‘simpele’ dingen, zoals een pizza-avond, een uur later naar bed of het doen van een bordspel met het hele gezin. Maar nog belangrijker, het gaf hen een magisch gevoel dat ze zelf mochten bepalen wat het beste moment was om de wildcard in te zetten. Ze zag ze een stuk bewuster worden. Met Wildcards wil Tamara bijdragen aan het besef dat het gaat om aandacht en de kleine momenten samen met het gezin. Ze is ervan overtuigd dat we kinderen vaker de regie moeten geven om spelenderwijs te leren hoe je keuzes maakt. Het is haar missie om met de Wildcards het kleine geluk door te geven. Want tenslotte de mooiste herinneringen maak je samen.

Nieuwsgierig naar de Wildcards, hier vind je meer informatie