**//sticky ads code//**

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau. Wij hebben sinds kort een schattig kleurrijk schildpadje in huis. En dan niet een echt huisdier, maar gewoon een speelgoed schildpad om te verzorgen. Voordeel: je hebt er geen duur aquarium voor nodig.

De schattige vogels en vlinders van Little Live Pets zijn al een doorslaand succes. Al wordt ik af en toe wel gek van het geluid, maar ook wel weer heel leuk om de kinderen er mee bezig te zien.  Nu kun je de beestenboel thuis uitbreiden met een collectie schildpadden. Er zijn vier schildpadden los verkrijgbaar: een stoere groene, schattige roze, prachtige paarse en een witte  sneeuwversie. Daarnaast is er nog een hele bijzondere schildpad,  Sterretje, die verkrijgbaar is met een echt s childpaddenverblijf. In dit luxe verblijf is er een diep gedeelte waar Stella kan zwemmen en een droog gedeelte waar ze lopen. Met de accessoires kun je Stella’s verblijf aankleden en klaar ben je!

Het is echt super schattig om de little pet schildpad te zien bewegen als een echte schildpad. In bad zijn ze echt de grootste hit!  Kortom de Little live pet staat garant voor voor urenlang speel plezier.