Vorig jaar zijn we op de techbeurs Bright Day geweest en mijn kinderen hebben het er nog steeds over. Niet alleen omdat ze Royalistiq hebben gezien, maar ook vanwege alle tech gadgets en robots waar ze kennis mee hebben gemaakt.

Ook dit jaar is het grootste techfestival van Nederland er weer. Op 23 en 24 november 2019 vindt de negende editie alweer plaats in de Expo Haarlemmermeer. Zowel jong als oud kan de ‘bright side of tech’ beleven: van slimme auto’s tot opvouwbare smartphones en van state-of-the-art humanoids tot op speelse wijze leren coderen.
Bright day heeft een zestal area’s dit jaar.  

Gaming

Gameliefhebbers kunnen terecht in de Gaming area.  Vorig jaar gaf Youtuber Royalistiq nog live een Fortnite workshop, dit jaar krijgt hij een groter podium en kunnen de kids weer genieten. 
Ook The Hacksmith komt naar de beurs. De afgelopen maand is zijn kanaal met een half miljoen volgers gegroeid. James maakt props na uit Marvel films, zoals het schild van Captain America en Thors hamer. The Hacksmith neemt verschillende items die hij heeft gemaakt mee naar Bright Day. Het is de eerste keer dat hij op een groot event in Nederland optreedt.

Bright Kids

Speciaal voor de jongste bezoekers (en hun ouders) hebben we deze hoek ingericht waar zij op speelse wijze kennis kunnen maken met coderen en andere tech.

Smart Home

Iets meer voor de oudere is de area smart home. Hier vind je Leuke gadget , slimme thermostaten en verlichting, maar ook de nieuwste slimme speakers met digitale assistenten en de volgende generatie Wi-Fi 6. 

Health & Robitics

Hier kun je onder andere genieten van minirobot Sophia.

Mobile First

De smartphone staat centraal in ons dagelijks leven en is weer volop in ontwikkeling. Kom zelf de toestellen van de toekomst proberen. Ze zijn opvouwbaar!

Future Mobility

Slimme auto’s. E-bikes. Elektrische rolschaatsen. Als het wielen heeft en een vernieuwende aandrijving, dan kun je het waarschijnlijk hier proefrijden.

Genoeg leuks dus. Tickets voor Bright Day kun je online bestellen. 
Wil je een indruk krijgen van de beurs van vorig jaar, bekijk dan onze vlog over bright day.