**//sticky ads code//**

Wat is er nu mooier dan een kind dat zichzelf kan zijn?
Dat kan! Doe mee en support de realisatie van dit prentenboek ‘Gekke Geit’ en breng dit boek echt tot leven.
Opgedragen aan iedereen die een beetje anders is!

Mjon is beeldend vormgever en moeder. Ze kijkt het liefste door de ogen van een kind. Kinderen zijn puur, direct en nog vol fantasie. Die momenten van fantasie en energie gebruikt ze graag in haar beeldende werken. In dit prentenboek kunnen kinderen zichzelf herkennen en inzien dat ze uniek en bijzonder zijn.

Het verhaal van gekke geit


Gekke geit is anders dan andere dieren met zijn roze strepen. De geit vindt zichzelf eigenaardig. In dit boek ontmoet de Gekke Geit andere vreemde dieren die wel blij zijn met zichzelf. Langzaam leert de Geit van zichzelf te houden en is uiteindelijk trots en durft zichzelf te zijn.

Het idee achter het prentenboek
In deze tijd lijkt het wel dat iedereen ‘perfect’ moet zijn. Met dit boek wil Mjon kinderen juist laten inzien dat je ‘jezelf mag zijn’.
Door het gebruik van eigen papiergesneden illustraties en rijmende teksten wil ze een prachtig prentenboek achterlaten op deze wereld.

Dit boek is bestemd voor ieder kind dat een beetje steun nodig heeft om zichzelf te kunnen accepteren. En kinderen laten inzien waar ze wél goed in zijn! Ook kan het worden gelezen door kinderen die gek zijn op vreemde en ongewone dieren.

Wat heeft ze nodig om het boek te realiseren?

Een uniek project heeft een unieke uitstraling nodig. Dit prentenboek zou ze het liefst op een mooie manier willen laten drukken en binden, zodat het altijd een prachtexemplaar zal zijn voor in iedere boekenkast.

Iedereen die dit prentenboek in zijn handen krijgt, kan een beetje proeven hoe het is om anders te zijn. Daarom heeft Mjon support nodig om deze droom te kunnen realiseren. Het grootste doel van het boek is dat het kinderen bereikt die een beetje hulp kunnen gebruiken.

Wil je Mjon helpen kijk dan op voordekunst