Wie kent de leuke en grappige boekjes van Borre niet? Er is nu ook een app, waarin de boekjes worden voorgelezen door niemand minder dan Barry Atsma. Download de app van de Borre leesclub om te genieten van deze leuke verhalen.

De Borre Leesclub groeit met je kind mee, met zowel kinderboeken als clubbladen. De boeken over Borre zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. De boeken ondersteunen het leesonderwijs, onder andere door de interactieve onderdelen. Voor elke groep van de basisschool is er een serie boeken, speciaal afgestemd op de leeftijd van je kind. Vanaf de peuterleeftijd kan een kind al lid worden. Voor hen is er de serie van groep 0 en de boekjes over het aapje Kuba. De Borre Leesclub bestaat alweer tien jaar.

Borre leesclub

In deze gratis app zitten twee Borre-boeken, ingesproken door Barry Atsma. Zoals de naam al zegt, speelt Borre een hoofdrol in de populaire boekenserie. Al jaren genieten kinderen van de boeken van Borre, een app is dan ook een mooie aanvulling op de boeken.  Als je als ouder even wat minder tijd hebt om voor te lezen, is deze app een prima uitkomst.

borre app

Borre op YouTube

Een echte held kan niet zonder zijn eigen YouTube kanaal. Het zal je dan ook niet verbazen dat er ook een YouTube kanaal is van de Borre leesclub. Hierop staan verschillende korte filmpjes van 3 tot 5 minuten waarin het verhaal van één van de boekjes wordt vertelt.

Wil je nog meer weten over Borre kijken dan op de website van Borre. Voor kinderen die hun boekbespreking over een van de boeken van Borre willen houden is hier veel achtergrond informatie te vinden.  Je vind hier ook informatie over Jeroen Aalbers de schrijver van de Borre-boeken. En over Stefan Tijs de illustrator

gratis app