**//sticky ads code//**

Wat een blijdschap en vreugde brengt dit boek bij een kleine dieren liefhebbers. Lannoo’s Dierenencyclopedie 300 bladzijdes informatie en mooie en indrukwekkende foto´s van dieren. Uren kijk en leesplezier. Ook voor kinderen die meer moeite hebben met lezen, een stimulerend boek.

Een onmisbaar naslagwerk over het dierenrijk.  De grootste, de kleinste, de snelste, de sterkste en de vreemdste dieren, ontdek ze allemaal in dit boeiende boek. Van pinguïn tot nijlpaard en van salamander tot dolfijn, kom te weten wat de dieren eten, waar en hoe ze leven en hoe hun jongen opgroeien. – Wat is de meest giftige slang ter wereld? – Hoe snel kan een jachtluipaard lopen?  Hoe zeldzaam is de reuzenpanda precies? – Hoeveel soorten vogels bestaan er?

dierenencyclopedie

Het boek begint met algemene informatie van het dierenrijk en de leefgebieden. Daarna worden de verschillende diergroepen behandeld, te weten, zoogdieren, vogels, reptielen, amfibieën, vissen en tenslotte de ongewervelden. Elke pagina bevat een overvloed aan spectaculair beeldmateriaal.

Kortom Lannoo’s Dierenencyclopedie is een echte aanrader voor dierenliefhebbers.