**//sticky ads code//**

De schrijversmuis is nog maar net bijgekomen van een verkeersongelukje waarbij hij zijn staart lelijk bezeerde, als de burgemeester langskomt op de redactie van De Wakkere Muis. Hij heft een bijzonder verzoek aan Geronimo, hij wil dat hij een boekje schrijf over verkeersveiligheid.

Volgende week moet het af zijn! Dat is nog niet alles: Geronimo moet bij de officiële presentatie ook een demonstratie “Veilig autorijden”geven. Zo’n eervol verzoek kan hij natuurlijk niet weigeren. Klein probleempje, Geronimo zijn rijbewijs is verlopen. Dat wordt dus opnieuw rijles nemen en afrijden. Tijdens één van die lessen gebeurt er iets mega vreemds. Geronimo schrikt zich suf als hij wordt ingehaald door een goudkleurige racewagen, die wordt achtervolgd door een zelfde soort zilveren auto en door de politie. Maar voordat de gouden auto kan worden ingerekend, lijkt hij plotseling in het niets op te lossen. ’s Avonds, als Geronimo naar huis loopt, stopt er een auto naast met, de gouden auto.. Komt Geronimo erachter wat er aan de hand is?

Een superspannend verhaal, waarbij kinderen intussen van alles leren over verkeersregels en veiligheid. Voor kinderen tussen de 7 en 9 jaar.