Ben jij een juf, kindercoach of werk je met kinderen die voor een uitdaging staan en zoek je een podium om jouw kennis en ervaring te delen.

De Leukste Kinderen is op zoek naar bloggers die hun kennis willen delen om deze kinderen te  helpen, ondersteunen en stimuleren in hun ontwikkeling. Kinderen al dan niet met een label  AD(H)D, Dyslexie, beeldenkers, Hooggevoelige kinderen lopen vaak tegen (kleine) problemen aan. Met een beetje hulp kunnen ze beter in hun kracht worden gezet. Wil jij deze kinderen helpen? Dan zijn wij op zoek naar jouw!

Wat kunnen wij jou bieden

Een podium om jou kennis te delen met een groot publiek. Maandelijks bezoeken meer dan 50.000 mensen onze website. Op facebook hebben we ongeveer 13.000 volgers en op instagram 4.900.
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om producten te reviewen, bij perspresentaties aanwezig te zijn en uitnodigingen voor leuke uitjes.

Mail een korte beschrijving van je zelf naar redactie@www.deleukstekinderen.nl en wie weet ben je binnenkort een van onze nieuwe gastbloggers.

De Leukste kinderen

De Leukste Kinderen is online magazine over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen, met speciale aandacht voor kinderen die anders leren en hun talenten. Persoonlijke verhalen van ouders en professionals, boekentips en leuke en leerzame  (gratis) app’s

Er worden ook altijd bloggers gezocht voor algemene opvoeditems