Voor zowel christenen als niet christen is het mooi om Bijbelse verhalen aan kinderen voor te lezen. Deze bijbel voor kinderen maakt het erg toegankelijk.
In deze Bijbel voor kinderen staat 51 verhalen uit het Oude Testament en uit het Nieuwe Testament 41.  Een mooie verhaalkeuze met prettig taalgebruik en prachtige tekeningen van Alex de Wolf.

De Bijbel voor kinderen

Met deze bijbel voor kinderen, een bundeling van het Oude en het Nieuwe Testament, hebben de auteurs een duidelijk doel voor ogen: het toegankelijk en helder vertellen van eeuwenoude verhalen voor jonge kinderen over alledaagse mensen en hun verhouding tot God. In het Oude Testament lezen we hoe God de wereld schiep en samen met Zijn volk op weg ging naar het beloofde land: een lange reis vol tegenslagen en gevaren. Het Nieuwe Testament vertelt over de stal waar Jezus werd geboren. We lezen hoe hij met zijn leerlingen rondtrok om de mensen over God te vertellen.

De Bijbel voor kinderen heeft voldoende aandacht voor de originele tekst, maar zonder dat het ongeschikt is voor kinderen. Zeer geschikt om uit voor te lezen aan aan kinderen van alle leeftijden. De verhalen hebben een prettige lengte, waardoor de bijbel goed bruikbaar is voor het slapen gaan.