**//sticky ads code//**

Buitenspelen met je kinderen was nog nooit zo spannend. Met de unieke Jachtseizoen app, kun je dit spannende actiespel spelen, gebaseerd op de succesvolle StukTV serie ‘Het Jachtseizoen’

Met de lanceren van de Jachtseizoen app wil StukTV  een maatschappelijke boodschap afgeven om het buitenspelen onder jongeren meer te stimuleren.

Hoe werkt de Jachtseizoen app?

In ‘Het Jachtseizoen’ stel je je eigen team samen dat op jacht gaat naar één ontsnapte boef. De boef krijgt een aantal minuten voorsprong op de jagers. Daarna wordt de GPS locatie van de boef doorgegeven en mogen de jagers hun zoektocht beginnen. Iedere X aantal minuten wordt de GPS locatie van de boef weer openbaar gemaakt. Lukt het de boef om tijdens de duur van het spel uit handen te blijven, of wordt hij gepakt?

Naast dat het gezellig en spannend is, is het ook nog eens heel leerzaam. Strategisch nadenken hoe je boef gaat vangen. Je weet waar ze zijn, maar hoe kun je ze onderscheppen naar hun volgende locatie. Daarbij leer je ook nog eens kaart lezen.

Met jonge kinderen is het handig om een teams te maken met een volwassene erbij.  Het spel kent vier verschillende modussen:
– EASY (15 minuten speeltijd, 2 minuten voorsprong voor de boef, GPS-locatie iedere 2 minuten)
– NORMAL (1 uur speeltijd, 5 minuten voorsprong voor de boef, GPS-locatie iedere 5 minuten)
– HARD (2 uur speeltijd, 10 minuten voorsprong voor de boef, GPS-locatie iedere 10 minuten)
– STUKTV-modus (4 uur speeltijd, 20 minuten voorsprong voor de boef, GPS-locatie iedere 10 minuten)

gratis app google play prietpraat app