Rekenen is net als lezen en spelling erg belangrijk op de basisschool. Soms gaat het leren rekenen niet heel gemakkelijk en moet een kind wat extra oefenen. Dan is het fijn als dit wel op een speelse wijze gebeurt. De app rekenen met tafels oefenen helpt daarbij!

Blijven oefenen

In de vakantie kunnen kinderen alles even lekker los laten. En dat is heel goed. Kinderen hebben rust en ontspanning nodig. Wil je toch af en toe wat blijven oefenen met rekenen, dan kunnen leuke speelse apps uitkomst bieden.

Een kind zit vaak graag op een tablet. Als deze tijd dan ook nog eens leerzaam wordt ingevuld. Wat wil je als ouder nog meer.
Wij zijn altijd voorstander van gratis apps. Omdat kinderen toch vaak snel uitgekeken zijn op een spel. Dan is het zonde als je telkens weer geld hebt uitgegeven aan een app.

App rekenen

De app rekenen met tafels oefenen is zo’n leuke, leerzame en gratis app.  De app kent verschillende categorieën:
» Tellen en natuurlijke getallen
» Vergelijkingen
» Optellen van natuurlijke getallen
» Aftrekken van natuurlijke getallen
» Vermenigvuldigen
» Delen
» breuken
» Reken Memory

De app maakt gebruik van kleurrijke beelden die leuk en aantrekkelijk zijn voor een kind om naar te kijken . Onderwijs ontdekking met behulp van foto’s toont getallen als glossy volume cijfers die de aandacht van het kind zal vangen. De app helpt een kind meer gevoel en grip te krijgen op getallen.

Benieuwd geworden? Download de rekentafel app in de App store of Google play.

gratis app