Bobbies Bioscoop biedt jonge kinderen de mogelijkheid om mooie kinderseries in een veilige omgeving te kijken!

Kinderen komen niet op internet en er wordt geen reclame getoond, alleen het originele beeldmateriaal. Wekelijks groeit het aantal afleveringen en maandelijks wordt een nieuwe kinderserie toegevoegd.
Kleine kinderen kunnen met gemak de Bobbies Bioscoop app zelfstandig gebruiken. Eenvoudig klikken ze op hun favoriete serie en kiezen ze het filmpje dat ze willen zien of ze spelen een spelletje (het eten van de popcorn, het banaantje of drinken het glas leeg).

De rekensom is een beveiliging dat kinderen niet zomaar zelf aankopen kunnen doen binnen deze app! Om te voorkomen dat kinderen zelfstandig een abonnement afsluit, moet voor iedere aankoop een rekensom goed beantwoord worden.
De app neemt weinig geheugen van uw iPad of iPhone in beslag doordat de filmpjes gestreamd worden.

iPhone schermafdruk 2De volgende prachtige kinderseries worden aangeboden: Nijntje, De Kleine Prinses, Penelope, Pororo, The Fairy Tailer, Kikker Hello Kitty, De Snorkels, Seabert, Boes, Conni, Mijn dierenvriendje vertelt, Foofur, Musti, Anton, Alfred J. Kwak en Dibo de Wensdraak, Auto B Good, Paz, Beestenboel, Moomin en David de Kabouter. En er komen er steeds meer bij.

De app is gratis, voor de series moet een klein bedrag worden betaald.

gratis app