Adverteren & Samenwerkingen op deleukstekinderen

Wat leuk dat u interesse hebt om samen te werken met deleukstekinderen. Voordat we je meer vertellen over de mogelijkheden, heb je al gelezen wie wij zijn en wat wij doen? DeLeuksteKinderen maakt eigen (gesponsorde) content en we plaatsen content, campagnes en nieuwsberichten waarvan we weten dan onze volgers ze interessant vinden.

Wekelijks wordt er door een groep vaste bloggers nieuwe content gepubliceerd die interessant is voor ouders en leerkrachten. Onderwerpen waar we veel overschrijven zijn de ontwikkeling, opvoeding en het gedrag van kinderen.

Wie volgen ons?

De doelgroep van DeLeuksteKinderen zijn met name moeders tussen de 28 en 50 jaar. Ze zijn veelal gericht op zoek naar informatie over de ontwikkeling van hun kinderen. Naar handreikingen om kinderen te helpen daar waar nodig. Zowel ouders van kinderen met als zonder label vinden op onze blog tips en informatie die bijdragen aan het welbevinden van hun kind.

Een Google Analytics overzicht is aan te vragen bij aanvraag advertentiemogelijkheden. Deze is altijd up to date.

Onze sociale media kanalen

Facebook: 16.000+ likes
Twitter: 6.200+ volgers
Instagram: 8000+ volgers
Pinterest25,5k maandelijkse kijkers
YouTube: 210+ volgers

Samenwerken met deleukstekinderen

Gericht en effectief de doelgroep jonge ouders bereiken? Dat kan via De Leukste Kinderen op diverse manieren.
Er zijn verschillende samenwerkingen mogelijk. Denk aan het plaatsen van een banner, productreview, advertorials, winacties, plaatsing in de nieuwsbrief, promotie op social media en persevents.
In sommige situaties staan we open voor barter deals. Hierbij geldt dat het product bij ons en onze lezers moet passen. In ruil voor één product kunnen wij een review schrijven en/of er aandacht aan besteden op social media.
Tot slot is het mogelijk om een langdurige samenwerking aan te gaan waarin bovenstaande opties gecombineerd kunnen worden in een pakket op maat. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u vragen over de mogelijkheden en tarieven neem dan contact  redactie@deleukstekinderen.nl